Persoonlijk leiderschap

– Zet jezelf weer aan het roer en jouw realiteit verandert –

Hoe zou het zijn als jij jezelf even belangrijk maakt als anderen? Als jij het gesprek wat jij met jezelf voert een andere, positievere, krachtigere wending geeft?

Door te ontdekken waar jij jezelf saboteert om te worden wie jij eigenlijk al bent, doe jij niet alleen jezelf maar ook de mensen om je heen een ongekend plezier. Je zult een andere realiteit ervaren. Nieuwe mogelijkheden ontdekken en durven pakken.

Wat houd je tegen?! Ja precies, jij zelf ja. Laten we onderzoeken waar jouw kansen en mogelijkheden zitten om weer regie te pakken en lichter door het leven te gaan.

6 trainingsdagen

2 coachgesprekken

€ 2.250,-*

*excl. btw. incl. materialen, locatie en lunch

Het resultaat

Tijdens de zes trainingsdagen ga je aan de slag met jouw eigen persoonlijke ambitie. Je onderzoekt jouw eigen belemmerende overtuigingen en ontdekt alternatieven voor ingesleten gewoontes. Je wordt je steeds bewuster van het gesprek met jezelf en merkt dat je alleen jezelf nodig hebt om je sterker en zelfverzekerder te voelen.

Het resultaat:

  • Je zet jezelf weer op de eerste plaats.
  • Je zorgt dat je krijgt wat je nodig hebt.
  • Je ervaart ruimte en rust in je persoonlijke en professionele leven.

Investeer in jezelf
Maak jezelf duidelijk
Waag de stap
Heb invloed

Voor wie?

Je wilt graag gewaardeerd worden, je wilt het goed doen. Soms loop je daardoor harder dan goed voor je is. Het is tijd om te ontdekken hoe je door minder hard te werken en met de juiste energie jouw eigen koers kan pakken.

Het leiderschapsprogramma is bedoeld voor:

  • Trouwe werknemers die van meer waarde willen zijn.
  • Leidinggevenden die steviger willen staan.
  • Zelfstandig ondernemers die met meer overtuiging hun doelen willen realiseren.

Wil je de mogelijkheden onderzoeken?