Persoonlijk Leiderschap Programma

– Mag jij ook stilstaan om vooruit te komen? –

Invloed hebben op jouw realiteit, begint bij jezelf. Jouw idee over jezelf, de ander en de wereld bepaalt hoe jij denkt, voelt en handelt. Daarmee beïnvloed jij de mensen om je heen en dus jouw realiteit.

Dus, als het voor jou de hoogste tijd is om een ander resultaat te boeken, is het de hoogste tijd om met jezelf aan de slag te gaan.

In het Persoonlijk Leiderschap Programma neem je jouw kijk onder de loep en ontdek je welke opties je daarin hebt. Je zult zien dat, door alleen al jouw blik te veranderen, jouw realiteit een krachtige wending neemt.

6 trainingsdagen

Start november 2022

3 begeleidingsgesprekken

€ 2.650,-*

*excl. btw. incl. materialen, locatie en lunch

Het resultaat

Tijdens de zes trainingsdagen ga je aan de slag met jouw eigen persoonlijke ambitie. Je onderzoekt jouw eigen belemmerende overtuigingen en ontdekt alternatieven voor ingesleten gewoontes. Je wordt je bewuster van het gesprek met jezelf en merkt dat je alleen jezelf nodig hebt om je sterker en zelfverzekerder te voelen. Om te gaan doen waar het de hoogste tijd voor is…

Het resultaat:

  • Zelfinzicht.
  • Rust en ruimte.
  • Autonomie.

Wanneer?

In 2022 op 1 november , 22 november en 13 december. In 2023 op 17 januari, 28 februari en 28 maart.

Voor wie?

Voor je het weet is je week voorbij. Je voelt dat het de hoogste tijd is om dingen anders te doen maar de realiteit haalt je steeds in. Je hebt het gevoel geen tijd te hebben voor persoonlijke ontwikkeling. Is dat niet stiekem ook omdat je het retespannend vindt om jezelf in de ogen (te laten) kijken? Let’s go dan!

Het Persoonlijk Leiderschap Programma is bedoeld voor:

  • Leidinggevenden die klaar zijn voor een nieuwe stap.
  • Medewerkers die uitblinken en meer stevigheid kunnen gebruiken.
  • Zelfstandig ondernemers die met meer overtuiging hun doelen willen realiseren.

Waar?

PRCHT verwelkomt je graag bij het geweldige Nieuw Annaland in Vught. Hier ben je helemaal weg en toch voelt het als thuiskomen. Dé ideale locatie voor groei en ontwikkeling.

Wil je de mogelijkheden onderzoeken?