Motiveer je team op afstand

– Als verbinding motiveert, hoe doe ik dat dan als ik afstand moet houden? –

Verbinden, motiveren, presteren

Hoe waardevol is onderling contact? En wat betekent een gebrek hieraan voor de motivatie van mijn team? Werkend in een leeg kantoor of vanuit huis, merken we hoe we collega’s om ons heen missen. We hebben de uitwisseling van aandacht nodig om als team te presteren. Videoverbindingen en anderhalve meter afstand werpen hindernissen op. Je mist de band die ontstaat door nabijheid. Gelukkig kun je daar als leidinggevende iets aan doen.

Zonder band geen team

Om samen doelen te realiseren, is een onderlinge band essentieel. Hoe beter de onderlinge verbinding, hoe verder we samen komen en hoe meer we bereid zijn om ons voor elkaar in te zetten. Een goede onderlinge relatie schept vertrouwen. Is dat er, dan is fysieke afstand geen probleem. Investeren in de teamband helpt ons functioneren; zelfs als we minimaal anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden.

10 x 2 uur online sessies

2 gratis coachsessies

€ 850,-*

*excl. btw
max. 8 deelnemers
Persoonlijke leerdoelen
interactief
Praktisch

Vertrouwen opbouwen én vasthouden

Maar hoe bouw je op afstand aan de onderlinge relaties in je team? En welke rol kun je daar als leidinggevende in spelen? PRCHT heeft gereedschappen om jou daarbij te helpen.

Begin met twee eenvoudige stappen:

  1. Bepaal je doel: wat wil jij met je team bereiken?
  2. Meld je aan voor deze online training!

Samenwerken is mensenwerk

Tijdens de online training ‘Versterk je team op afstand’ leer je hoe je als leidinggevende de onderlinge band in jouw team kunt versterken. Ook nu je op afstand werkt. Je ziet jouw rol in dit proces en krijgt gereedschappen om de samenwerking te stimuleren.

Online workshops

In 10 online workshops van 2 uur leer je hoe je een band met individuen én het team als geheel opbouwt. Je brengt jouw mensen met elkaar in contact en bouwt een omgeving die onderlinge verbondenheid stimuleert en mensen motiveert. Zo haal je meer uit jouw team. Ook tijdens de huidige omstandigheden.

Wil je de mogelijkheden onderzoeken?