Coaching

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Iedereen heeft belemmerende overtuigingen. Ik ook. Ja, nog steeds. En per definitie heb je daar een ander voor nodig om te ontrafelen hoe jouw gedachtes, emoties en gedrag soms op een onhandige manier samenhangen.

Het mooie aan mijn vak is dat ik de oplossing niet heb. Niet hoef te hebben. Sterker nog, zolang je focust op de oplossing houdt jij je probleem in stand. We gaan samen het onderzoek aan. En ineens ontstaan er mogelijkheden!

Het doel van mijn coaching is jouw autonomie te vergroten. Dat betekent dat je keuzemogelijkheden tot je beschikking hebt. Dat je met energie en plezier de dingen doet die je wilt doen. En pas op, dat is besmettelijk! Het zou zomaar kunnen dat je realiteit verandert….

Waarom doe je niet wat je het liefst wilt? Waarom doe je dingen waar je eigenlijk niet achter staat?

Vaak zijn dit geen bewuste keuzes maar heb je het al “gedaan” voordat je er echt bij hebt stil gestaan. Het vergroten van je bewustzijn is een belangrijke stap in jouw veranderingsproces.

Vanuit daar bestaat de mogelijkheid om de regie te pakken. Dit (her)pakken van de regie op jouw leven werkt heel bevrijdend.

Wil je meer weten?